با هم بگردیم
با هم بگردیم

توضیحات ارسالی

تلیت آب بنه از درخت بنه یا همان پسته کوهی به دست می آید

و این درخت در ایران در استان های فارس، چهارمحال بختیاری، کرمان و سیستان و بلوچستان رشد می کنند.

و از این محصول برای پخت غذایی محلی در استان فارس و کرمان استفاده می کنند.
تلیت آب بنه یکی از غذاهای محلی بعضی شهرهای استان فارس هست

مثل: فسا، نیریز، استهبان و … و کرمان هم به اسم قاتق بنه دارند.

این غذا بیشتر در فصل سرما پخته می شود، فسایی ها این غذا را با سبزی و تربیزهِ ی سیُو(ترب سیاه) صرف می کنند.

غذایی که برای طرفداران گیاه خواری بسیار عالی می باشد و در فسا مغازه هایی جهت کوبیدن دانه های بنه برای پخت این غذا وجود دارند.

برای تزیین این غذای محلی می توانید از تربچه و فلفل دلمه ای تیز استفاده نمایید.

گردشگران علاوه بر این غذا می توانند از رصد خانه شهرستان فسا نیز دیدن نمایند

آسمان فسا یکی از بهترین آسمان ها برای رصد کهکشان راه‌ شیری و ستارگان است.

به همین خاطر رصدخانه ی شهرداری فسا این امکان را برای مردم فراهم کرده است.

این رصدخانه در واقع مکان مناسبی برای مشاهده ی آسمان و اجرام آسمانی است و می تواند مناظر زیبایی از آسمان را در مقابل چشمانتان به نمایش بگذارد.

اینستاگرام

دیدگاه خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای تلیت آب بنه

  1. سیبب

    پیاز داغ را از پارچه چه جوری عبور دهیم؟؟؟؟؟

    • پشتیبان

      لطفا توضیحات را دوباره بخوانید اگر متوجه نشدید از نویسنده درخواست بازنویسی را میکنیم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *