با هم بگردیم
با هم بگردیم
اشکنه سیب زمینی

توضیحات ارسالی

یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در بسیاری از شهرها و استان های کشورمان تهیه می شود.

اما جالب است بدانید که پیشینه ی این غذا به استان خراسان بر می گردد.

غذاهای سنتی اشکنه  انواع مختلفی دارد که بنا به مواد بکار رفته در آن با نام هایی چون اشکنه سیب زمینی، اشکنه پیاز،

اشکنه سیب زمینی پیاز، اشکنه اودوغ و اشکنه اوجز شناخته می شوند.

اشکنه ی پیاز متداول ترین نوع اشکنه است که از پیاز، تخم مرغ، روغن، شنبلیله یا مرزه خشک شده، آرد گندم،

سیر، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند نمک، زردچوبه و … تهیه می شود.

این غذا ظاهری شبیه به سوپ دارد و بیشتر در فصل های سرد سال طبخ شده

و بر روی سفره قرار می گیرد. تهیه ی این غذای خوشمزه نیز بسیار ساده و سریع می باشد.

در سفر به رشتخوار می توانید از غذاهای خوشمزه و همچنین مراسمات زیبای این دیار دیدن کنید

کمه جوش-حلیم عدس خراسانی-ساطری پلو- رشته سوزمه یا آش آبکش-قروتو یا آب کشک-

توگی سرداغی و همچنین  آش محلی جو، ابگوشت، کشک بادمجان، کوفته، تافتون و انواع دسر، هنر زنان  رشتخواری است

بلغور شیر

یکی دیگر از غذاهای زمستانی که بیشتر به عنوان صبحانه خانواده از آن استفاده می کنند، بلغور شیر است. این غذای سنتی دارای بلغور که حاوی گندم نیمه‌آسیاب شده به همراه شیر تازه گاو و گوسفند است که با روغن ، پیاز، قورمه، نمک، فلفل، زرد چوبه، سبزی و آب طبخ می شود. این غذا در برخی مناطق روستایی این شهرستان به عنوان نهار نیز برای افراد خانواده یا در مراسمات نذری استفاده می شود.

کوکو کشک

یکی از این غذاهای سنتی که در مناطق روستایی شرق رشتخوار پخت می شود کوکو کشک است که این خوراک شامل روغن، تخم‌مرغ، کشک، نمک، فلفل و زرد چوبه است.

اینستاگرام

 

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اشکنه سیب زمینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *