با هم بگردیم
با هم بگردیم

توضیحات ارسالی

حلوا کاسه شیراز یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین حلوا های ایران است

تاریخچه آن به شهر شیراز باز می گردد.

محلی ها به این حلوا به علت رنگ آن حلوا زرد هم می گویند.

از قدیم این حلوا را داخل کاسه سرو می کردند و به همین دلیل نام این حلوا به کاسه ای معروف شد

و هم اکنون نیز در مراسم های مختلف به خصوص در ماه مبارک رمضان در خانه ها و مغازه ها پخت می شود.

در زمان قدیم این حلوا کاسه شیرازی را فقط در زمان های خاص پخت نمی کردند

ولی هم اکنون در شیراز به عنوان آرمه داری هم استفاده می کنند یا به عنوان نذری.

شیرازی‌ها عاشق پلو هستند و بیشتر غذاهای محلی آن‌ها را انواع پلوها از جمله کلم پلوی مشهور، قنبر پلو،

شکر پلو و هویج پلو تشکیل می‌دهند.

آن‌ها به‌جای استفاده از گوشت تکه‌ای، بیشتر از کوفته ریزه گوشت چرخ‌کرده در تهیه غذاها استفاده می‌کنند.

شیراز در کنار بناهای تاریخی چشمگیر و باغ‌های دلپذیر، موزه‌ها و گالری‌های چشم‌نوازی دارد که تاریخ کهن ایران و هنر معماری مثال‌زدنی کشورمان را به نمایش می‌گذارد.

نمونه هایی از این اماکن گردشگری عبارتند از

بازار وکیل-باغ ارم-

آرامگاه شاه‌ِ چراغ-مسجد نصیرالملک-

ارگ کریم خان-خانه‌ی زینت‌الملک-

مسجد و حمام وکیل-مدرسه‌ی خان-

موزه‌ی پارس-موزه‌ی هنر مشکین‌فام

اینستاگرام

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “حلوا کاسه شیرازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *