با هم بگردیم
با هم بگردیم
غذای سنتی قروتی

توضیحات ارسالی

غذای سنتی قروتی

غذای سنتی قروتی یک غذای خوشمزه هست که از غذا‌های سنتی به شمار می‌رود و همراه با نان (اغلب تفتان) مصرف می‌شود.

نام های دیگر قروتی
اشکنه کشک
قروتی
کالجوش
کله جوش

در منطقه تایباد نیز، خوراک و غذا نشان دهنده فرهنگ این مردم است.

آداب و رسوم مربوط به نوع غذا و چگونگی تهیه آن ریشه درسنتهای گذشته مردم دارد.

اگر چه بسیاری از انواع غذاهایی که در گذشته استفاده می شده به فراموشی سپرده شده است

قروتی هم نمونه ای از این غذاهاست و بعضی از آنها تغییر عنوان داده اند ،

آنچه بیش از همه در مورد غذا و خوراک در این منطقه اهمیت دارد ، پرهیز از لقمه حرام و توجه به غذای حلال می باشد

( با اعتقاد به این موضوع که خوردن لقمه حلال و حرام بر رفتارهای اجتماعی ، خوب و بد افراد اثر دارد.).

از آنجا که نان تقریباً غذای اصلی مردم این منطقه بوده و هست ، در فرهنگ غذایی مردم تایباد احترام به نان از اهمیت زیادی برخوردار است

و آن را « روزی خداوند » ومایه برکت سفره می دانند و سعی می کنند که در سر سفره حتماً نان وجود داشته باشد.

غلور شیر، غلور ترش، اشکنه و انواع آش از معروف‌ترین غذاهای

اینستاگرام

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “غذای سنتی قروتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *