با هم بگردیم
با هم بگردیم
غذای محلی نان پیازی

توضیحات ارسالی

غذای محلی نان پیازی شهرستان باخرز
پیاز یک گیاه خودرو در مناطق کوهپایه ای غرب و جنوب غرب روستای کردیان است

که در اواخر زمستان و با گرم شدن هوا سر از زمین در می آورد.

گیاهی آبدار و خوشمزه که همه ساله در فروردین ماه حتماً در سفره های گرم روستای کردیان می توانید آنرا ببینید.

از این گیاه از آنکه بزرگ شود در غذاهایی مثل آش، برنج، همینطور با جوشاندن و کوبیدن گیاه برای پخت کوکو و خوراک سبزی از آن استفاده می کنند.

همچنین بانوان هنرمند این روستا با تمیز کردن گیاه، شستن و خرد کردن و افزودن نمک به آن اقدام به فشردن گیاه می کنند

تا کفی که در برگ گیاه است خارج شود.

سپس همراه خمیر مخلوط کرده و بعد چونه را نازک کرده و در تنور گذاشته تا نان پخته شود.

غذای محلی نان پیازی شهرستان باخرز از محبوبیت خاصی در بین روستاییان برخوردار است

غذای محلی نان پیازی
پیاز یک گیاه خودرو در مناطق کوهپایه ای غرب و جنوب غرب روستای کردیان است

که در اواخر زمستان و با گرم شدن هوا سر از زمین در می آورد.

گیاهی آبدار و خوشمزه که همه ساله در فروردین ماه حتماً در سفره های گرم روستای کردیان می توانید آنرا ببینید.

از این گیاه از آنکه بزرگ شود در غذاهایی مثل آش، برنج، همینطور با جوشاندن

و کوبیدن گیاه برای پخت کوکو و خوراک سبزی از آن استفاده می کنند.

همچنین بانوان هنرمند این روستا با تمیز کردن گیاه، شستن و خرد کردن

و افزودن نمک به آن اقدام به فشردن گیاه می کنند

تا کفی که در برگ گیاه است خارج شود. سپس همراه خمیر مخلوط کرده و بعد چونه را نازک کرده و در تنور گذاشته تا نان پخته شود.

نان پیازی از محبوبیت خاصی در بین روستاییان برخوردار است

اینستاگرام

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “غذای محلی نان پیازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *