توضیحات ارسالی
برای تهیه غلور شیر ابتدا بلغور دانه ریز را شسته و در صافی قرار می دهید
سپس در قابلمهای نسبتا بزرگ بریزید و شیر را نیز به آن بیفزایید، ترجیحا شیر را کم کم به بلغور اضافه کنید
تا مقدار آنها با یکدیگر یکسان باشد و مایعی غلیظ داشته باشیم و نه شیر روان و اضافه. آنگاه حرارت قابلمه را ملایم کنید
و زردچوبه را نیز بروی مایع به مقداری که تمایل دارید بپاشید و اجازه دهید تا شیر کاملا جذب بلغور و پخته شود.
پس از پخت بلغور آن را تکه تکه از یکدیگر جدا کنید و در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شود.
(در فصل زمستان روی بخاری نیز میتوان گذاشت) سپس بلغور خشک شده را در خردکن بریزید تا خرد شود،
و بر روی پارچهای تمیز آنها را پهن کنید تا اگر رطوبتی دارد، گرفته و خشک شود.
در اینجا شما میتوانید اگر تمایل دارید اندکی زیره کوبیده نشده را به بلغور اضافه کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته نگینی خرد کنید.
در تابهای نسبتا بزرگ مقداری روغن مایع بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود
پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید کمی که طلایی شد
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تفت دادن ادامه دهید
تا زمانی که رنگ گوشت کاملا تغییر کند و پس از آن ۲الی۳ لیوان آب سرد به همراه بلغور شیری که آماده کرده بودیم را به تابه بیفزایید.
(اگر تمایل دارید میتوانید مقداری آب و مقداری شیر اضافه کنید)
در آخر اگر به شلغم تمایل دارید، آنها را پوست بگیرید و بشورید
و روی تخته به اندازهای که خودتان میپسندید خرد کنید و به آش بیفزایید و پس از ۱۵ الی ۲۰دقیقه بعد آش بلغور شیر شما آماده است.
غلور شیر را مانند سوپ شیر و سوپ جو میتوانیم در کنار غذای اصلی سرو کنیم
و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید.
نام دیگر این غدای محلی بلغور شیر است که در شهرهای مختلف به نام های دیگر نیز خوانده می شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.