با هم بگردیم
با هم بگردیم
غلور شیر

توضیحات ارسالی

برای تهیه غلور شیر ابتدا بلغور دانه ریز را شسته و در صافی قرار می دهید
سپس در قابلمه‌ای نسبتا بزرگ بریزید و شیر را نیز به آن بیفزایید، ترجیحا شیر را کم کم به بلغور اضافه کنید
تا مقدار آن‌ها با یکدیگر یکسان باشد و مایعی غلیظ داشته باشیم و نه شیر روان و اضافه. آنگاه حرارت قابلمه را ملایم کنید
و زردچوبه را نیز بروی مایع به مقداری که تمایل دارید بپاشید و اجازه دهید تا شیر کاملا جذب بلغور و پخته شود.
پس از پخت بلغور آن را تکه تکه از یکدیگر جدا کنید و در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شود.
(در فصل زمستان روی بخاری نیز میتوان گذاشت) سپس بلغور خشک شده را در خردکن بریزید تا خرد شود،

و بر روی پارچه‌ای تمیز آن‌ها را پهن کنید تا اگر رطوبتی دارد، گرفته و خشک شود.

در اینجا شما میتوانید اگر تمایل دارید اندکی زیره کوبیده نشده را به بلغور اضافه کنید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته نگینی خرد کنید.
در تابه‌ای نسبتا بزرگ مقداری روغن مایع بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود
پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید کمی که طلایی شد
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تفت دادن ادامه دهید
تا زمانی که رنگ گوشت کاملا تغییر کند و پس از آن ۲الی۳ لیوان آب سرد به همراه بلغور شیری که آماده کرده بودیم را به تابه بیفزایید.
(اگر تمایل دارید میتوانید مقداری آب و مقداری شیر اضافه کنید)
در آخر اگر به شلغم تمایل دارید، آن‌ها را پوست بگیرید و بشورید
و روی تخته به اندازه‌ای که خودتان میپسندید خرد کنید و به آش بیفزایید و پس از ۱۵ الی ۲۰دقیقه بعد آش بلغور شیر شما آماده است.
غلور شیر را مانند سوپ شیر و سوپ جو می‌توانیم در کنار غذای اصلی سرو کنیم
و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید.
نام دیگر این غدای محلی بلغور شیر است که در شهرهای مختلف به نام های دیگر نیز خوانده می شود.

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “غلور شیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *