با هم بگردیم
با هم بگردیم

توضیحات ارسالی

قوروت بادمجان غذاهای سنتی این استان دارای محبوبیت زیادی است

و به همه گردشگران توصیه می شود که بدون خوردن این غذاها این استان را ترک نکنند.

یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضوی  که در ادامه آورده شده

قوروت است، نوعی فرآورده شیری که اهالی بیرجند از آن به عنوان یکی از غذاهای محلی و مقوی استفاده می کنند.

قوروت ابتدا به صورت جامد یا پودر تهیه می شود،

سپس بعد از حل شدن مواد در آب عصاره ای بنفش رنگ بدست می آید

که باز آنرا به ۲ حالت جوشانده یا سرد مصرف می کنند. این مایع بدست آمده برای ضد عفونی کردن دستگاه گوارش بسیار مناسب است

به جز قوروت بادمجان غذاعای سنتی دیگری در این شهرستان پخت می شود که می توانید در زمانی که به این شهر سفر میکنید استفاده نمایید

از دیگر غذاهای محلی این شهرستان چلپک به معنی نانی است که آن را در میان روغن سرخ کنند و به آن نیز «چربک» می گویند.

غلور شیر، غلور ترش، اشکنه و انواع آش ها می باشد

غلور ترش نوعی شوربا است که عموماً در میان مردم غرب افغانستان و شرق ایران مصرف می گردد.

غلور ترش را می توان بر اساس احتیاج مردم به صورت های مختلف تهیه کرد.

اینستاگرام

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قوروت بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *